Vloersystemen

Gietvloer & Design

Gietvloer Design

CelloTec Gietvloer

De gietvloer is de basis van een smaakvol interieur. Niet voor niets is de vloertrend van de laatste jaren de gietvloer. Nederland heeft deze trend opgepakt. En wat is mooier en praktischer dan een gietvloer? Nederland is een plaats waar steeds meer mensen kiezen voor de gietvloer. Dat is logisch, want de gietvloer is veelzijdig, gemakkelijk en comfortabel.

Betaalbare gietvloer

Nederland kan direct bij ons terecht voor een gietvloer. CelloTec is al jarenlang specialist en levert een gietvloer voor de beste prijs en met een hoge kwaliteit. Maar daar stopt het niet met de voordelen van de CelloTec gietvloer! Nederland kan ieder huis ander type gietvloer hebben, keuze genoeg.

Het gemak van een gietvloer

Een gietvloer van CelloTec is naadloos en volmaakt vlak. Dat maakt het onderhoud heel gemakkelijk. CelloTec biedt u zowel polyurethaan als gietvloeren. Een gietvloer is slagvast en vloeistofdicht. Polyurethaan is bovendien scheuroverbruggend door de elastische eigenschappen en bezit een hoge slijtbestendigheid.


Onze gietvloer is UV bestendig zodat ook kleurvastheid van de lichtste kleuren gegarandeerd blijft. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een prachtige gietvloer. Nederland is klaar voor de gietvloer. Vul direct de offerte in voor een gietvloer in Nederland.

De kunststof gietvloer is hip, voor binnenhuisarchitecten is het de vloer van dit moment

Contact